Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سید علی جمالیان» رئیس بیمارستان شهید لواسانی در گفت‌وگویی با اشاره به وضعیت مراجعات کرونایی این بیمارستان، بیان کرد: پیش‌بینی من برای عید این است که شرایط مثل سال گذشته می‌شود، همانطور که در تعطیلات عید سال گذشته یک دفعه شیوع زیادی داشتیم.

وی ادامه داد: البته هنوز تکلیف سفرهای عید خیلی مشخص نشده و اگر شرایط خوب کنترل نشود، ما قطعا یک اپیدمی خواهیم داشت و مراجعه‌های کرونایی شلوغ‌تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمالیان افزود: در نظر بگیرید هر چقدر هم محدویت هایی در نظر گرفته شود، اما خیلی وقت‌ها بی‌مهری‌هایی از طرف هموطنان اتفاق می‌افتد که فشار آن به بچه‌های درمان وارد می‌شود و تقاصش را باید نیروهای پزشک و پرستار بدهند.

وی ادامه داد: پیش از این شرایط خیلی خوب شده بود، ولی در یک الی دو هفته‌ی اخیر که تشدید بیماری را در کشور داشتیم، طبیعتاً در بیمارستان ما هم مراجعات افزایش پیدا کرد.

رئیس بیمارستان شهید لواسانی در مورد علائم ویروس جهش یافته در مراجعه کنندگان به بیمارستان، گفت: نمی‌توان با قطعیت بگوییم که افراد مبتلا درگیر ویروس جهش یافته‌ی انگلیسی شدند یا ابتلا به ویروس‌های قبلی بوده،در هر حال ابتلا به ویروس کرونا اتفاق افتاده است و حتی با قطعیت در مورد علائم بالینی هم نمی‌توان توضیحی داد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ویروس قبلی ایمنی خوبی در جمعیت ایجاد کرده بود، می‌توان این موضوع را در نظر گرفت که در برابر ویروس جدید ایمنی کمی وجود دارد و برای همین ابتلاهای آن بیشتر است.

رئیس بیمارستان شهید لواسانی در مورد سن مراجعه کنندگان افزود: جوان‌ها در کل مراجعه‌ی کم‌تری دارند و افراد سن بالا درگیری‌های بیشتری دارند چون در هر حال افراد سالمند درگیری‌های بیشتری دارند، در حالی که جوان‌ها شاید مبتلا شوند و اصلا کارشان به مراجعه‌ی بیمارستانی نرسد.

جمالیان با اشاره به اهمیت تزریق واکسن کرونا به کادر درمان بیمارستان، گفت: ما از روز اول شیوع کرونا در خط مقدم بودیم، ولی تازه پریروز به اندازه بیست دوز واکسن برای بیمارستان آوردند که در برابر هزار پرسنل خیلی کم است.

وی افزود: به ما گفتند اولویت با بیمارستان‌های دانشگاهی است، ما هر روز خواهش و تمنا می‌کردیم و کادر درمان بیمارستان از من گله داشتند که ما هم در خط مقدم کرونا فعالیت کردیم و الان که زمان تزریق واکسن شده، اولویت به درستی به ما داده نشده است.

جمالیان ادامه داد: تزریق واکسن برای کادر درمان خیلی از بیمارستانها آغاز شده، ولی بیمارستان ما کاملا مورد بی‌مهری قرار گرفته است و تا پیش از این قول قطعی به ما داده نشده بود و می‌گفتند، فعلا اولویت با بیمارستان‌های خودمان است.

وی در موردفعالیت کادر باردار بیمارستان در زمان شیوع کرونا، گفت: ما در زمان شیوع کرونا به شکلی برنامه ریزی کردیم تا کسانی که شرایط خاصی دارند، مثل افراد باردار در بخش‌های دیگر قرار بگیرند، یعنی افراد آسیب پذیر و شکننده در بخش‌های ایمن‌تر هستند و تا الان در این زمینه مشکلی نداشتیم.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: بیمارستان شهید لواسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۸۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان

بارندگی‌های اخیر، گرم شدن هوا و فراوانی پشه در مناطق مرزی سیستان و بلوچستان شرایط تهدیدآمیز برای افزایش بیماری مالاریا در این استان ایجاد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، مهدی زنگنه ضمن هشدار در خصوص شیوع بیماری مالاریا در مناطق جنوبی استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: همجواری استان سیستان و بلوچستان با کشور پاکستان، فراوانی پشه در مناطق مرزی و گرمای هوا، شرایط مساعد برای افزایش انفجاری بیماری مالاریا در مناطق مرزی استان را فراهم  کرده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: هم‌استانی‌ها در مناطق مرزی در صورت مشاهده هرگونه تب و بدن درد در هر یک از اعضای خانواده به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی محل سکونت خود مراجعه تا از این افراد لام مالاریا گرفته شود.

وی بر اهمیت شناسایی و درمان به موقع بیماران مبتلا به مالاریا  برای کنترل و پیشگیری از افزایش موارد بیماری تاکید کرد و افزود: شناسایی سریع و درمان به موقع، صحیح و کامل بیمارا (کمتر از 24 ساعت)،  از راهکارهای اصولی مبارزه با مالاریا است.

زنگنه گفت: مردم حتماً برای جلوگیری از گزش پشه اقدامات حفاظتی شامل پوشیدن لباس‌های محافظ، استفاده از حشره‌کش‌ها و خوابیدن زیر پشه‌بند و نصب توری بر درب و پنجره‌ها را رعایت کرده و تا حد امکان برای خشکاندن آب‌های راکد اطراف محل زندگی خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین «داروی رشد مجدد دندان» در جهان وارد فاز آزمایش بالینی می‌شود
  • «داروی رشد مجدد دندان» تولید شد
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد